За нас


 

ЗА ЕЗИКОВИ ПЪТЕШЕСТВИЯ

езикови пътешествия

Езикови Пътешествия е една идея, която се зароди спонтанно между учител и ученик. Това е част от творчеството, което се събужда в процеса на сугестопедагогичното обучение. Хората започват да вибрират на една честота и техните мисли, чувства и идеи се обединяват, за да се роди нещо ново.

Езикови Пътешествия е едно пътуване към усещането за всеки един език. Когато започваме да изучаваме чужди езици най-често това е с някаква цел, за да подобрим квалификацията си, за да можем да работим с партньори в чужбина, за да можем да четем литература в оригинал и т.н. Всеки език е една нова врата към Света, тя се отваря пред нас и ни подава ръка, за да преминем прага, на който сме застанали. Отивайки от другата страна ние започваме бавно да откриваме новите неща и жадно да поглъщаме тази нова за нас информация. Но всички сме различни. Един възприема бързо, друг по-бавно; за един изучаването на езици е хоби и наслада, за друг това е много труд и усилия положени години наред без особено добър резултат.

Чрез Езикови Пътешествия ние ви предлагаме да добиете усещане не само за езика, който искате да изучавате, но и да се запознаете с държавите където се говори този език, да се докоснете до тяхната история, култура, обичаи, кухня, да опознаете хората отблизо.

Един от най-важните елементи в това обучение е излизането от рутината на ежедневието. За да можете да се насладите напълно на това, което учите ние просто ви потапяме в една съвсем друга среда, където ще можете да забравите ежедневието си и да се отдадете 100 % на едно ново и предизвикателно общуване на езика, който искате да говорите. Предлагаме ви живата среда на езиците, подбирайки за вас интересни дестинации.

Това е едно съчетание на уникалната система за обучение сугестопедия с посещение на различни и интересни места.

Защо сугестопедия?

Сугестопедията е съчетание от педагогика и психология. Това e оригинална система за ефикасно усвояване на знания по позитивен и спонтанен начин ; без стрес, напрежение или умора, чрез умствена релаксация и ненапрегната концентрация, с помощта на изкуството.

В основата на метода стои схващането, че човешкият мозък разполага с неизползвани резерви за усвояване на информация и тяхното разкриване спомага за многократно по-бързото и ефективно учене /от 3 до 5 пъти по-бързо, в сравнение с традиционната педагогика/, както и за високата трайност на придобитите знания. Методът е най- добре развит при изучаването на чужди езици и в началната училищна педагогика.

Кога възприемаме най-лесно информацията?

Когато използваме всичките си сетива: докосваме, чуваме, виждаме, помирисваме и опитваме (вкусваме). Това ви предлагаме – пътувайки с нас вие ще се докоснете до културата и историята на езика, който учите; ще чуете езика в живата му среда; ще видите всичко намясто; ще помиришете ароматите, с които ще бъдете заобиколени и ще вкусите от храната, темперамента и обичаите на местните хора.

За да може да се реализира всичко това ние сме подбрали за вас:

  • Лицензирани сугестопедагози, които пътуват с всяка група.

  • Асистенти, които ще ви посрещнат на място и ще ви помагат през целия престой.

  • Индивидуален подход

  • Удобно настаняване в апартаменти/къщи и осигуряване на всички необходими материали за обучението.

Пътувайте и учете езици!

Всичко това е направено с много любов за Вас от Нас! Насладете му се!

5 star

Проектът се осъществява благодарение на туроператор

rsp travel ezikovi pateshestvia