Курс по немски език в Австрийските Алпи – 20-27.09.2015


 

КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК В АЛПИТЕ – WOLFGANGSEE!

Пътувай и учи лесно немски език!

Очаквайте новия курс за Май 2016г

s6_960_300

Да пътуваш и в същото време да учиш език е нещо повече от приключение!

Пътувайте с нас и се забавлявайте, учете с нас и се наслаждавайте, почивайте с нас и се потопете в красотата и живата среда на немския език!

Ние ви предлагаме 8-дневен интензивен курс (42 учебни часа) в подножието на Австрийските Алпи.

Да пътуваш и в същото време да учиш език е нещо повече от приключение!

Пътувайте с нас и се забавлявайте, учете с нас и се наслаждавайте, почивайте с нас и се потопете в красотата и живата среда на немския език!

Ние ви предлагаме 8-дневен интензивен курс (42 учебни часа) в подножието на Австрийските Алпи.

Подбрали сме за вас приятни апартаменти, в китна къща за гости в алпийското градче St.Wolfgang. Настанени удобно, с тишината и спокойствието на планината и красотата на езеро Wolfgangsee ще можете да се отпуснете и насладите на неусетното навлизане в дълбините на немския език. Ежедневни обучения ще се провеждат от лицензиран сугестопедагог, часовете минават неусетно с много игри, песни и забвление. В следобедните часове, след като обядваме ще се потопим в живата атмосфера на езика, разглеждайки всички околни китни селца и градчета, на колела или пеша, на кораб или железница, ще общуваме с любезните местни австрийци и ще практикуваме немските си езикови умения.

Защо избрахме за вас сугестопедията като метод на обучение:

Сугестопедията е съчетание от педагогика и психология. Това e оригинална система за ефективно усвояване на знания по позитивен и спонтанен начин; без стрес, напрежение или умора; чрез умствена релаксация и ненапрегната концентрация, с помощта на изкуството.

Сугестопедичният метод е приложим към всеки един предмет на изучаване, но е най-познат и най-разпостранен в света в сферата на чуждоезиковото обучение поради това, че изключително бързо и ефективно се навлиза в основите на новия език и в рамките на тези учебни часове, неусетно, в приятна атмосфера, с много смях и забавление се започва непринудено разговаряне на изучавания език.

Към всичко това ние прибавихме живата среда,в която ще се потопим заедно и с интензивни занимания сутрин 4 учебни часа и 2 вечерни учебни часа ще проговорим езика на Гьоте.

Ние предлагаме:

 • 8 дневен интензивен курс по немски език с лицензиран сугестопедагог (42 учебни часа разпределени в: 28 сугестопедагогични часа и 14 разговорни часа с елементи на сугестопедия) – след курса се издава сертификат за завършен курс по немски език по метода сугестопедия.
 • 7 нощувки/ 8 дни в къща за гости Harmony House

 • 7 закуски и 7 кафепаузи по време на заниманията в къщата

 • трансфер – летище – St. Wolfgang – летище (283 км. – 3 часа с минибус)

 • медицинска застраховка на стойност 10 000 евро

 • обучение и асистенция (през целия престой)

 • учебни материали

Цена на целия пакет: 799 евро /заплаща се в лева по фиксинга на БНБ/

Цената не включва:

 • самолетен билет, който се купува в момента на резервацията – колкото по-рано се запишете, толкова по-добра цена на самолетен билет можем да ви осигурим /към момента е 150 евро/ – вижте информация тук

 • входове за музеи, железница, колела под наем – ще се купуват на място при желание на курсиста, целодневна екскурзия до Залцбург с автобус

 • обяд и вечеря – може да купуваме храна, която сами да си приготвяме в къщата /всеки апартамент има кухня/ 

 • разходи от личен характер

За кой е полезен този курс:

За всички, които искат да учат немски език; за тези, които са учили, но искат да усъвършенстват немския си; за хора изучавали немски език, но имащи бариера да говорят.

Преди да ви запишем за това любознателно приключение, нашият лицензиран преподавател сугестопедагог ще направи интервю с вас, за да можете да се запознаете и да добиете представа какво ще научите, какво точно представлява това обучение!

Очакваме Ви!

Нашият девиз е „Аз говоря немски, пътувайки и забавлявайки се!“

 

 

Информация за St. Wolfgang

St. Wolfgang се намира на брега на кристално чистото езеро Wolfgangsee. Полетът ще бъде до Виена и от там около 3 часа (283 км.) трансфер до удобното настаняване в къщата за гости Harmony House

St. Wolfgang е изключително живописно градче, съчетаващо красиви планински пейзажи и гледки към езерото Wolfgangsee. Също така е много известен курорт, посещаван от хиляди туристи целогодишно. През зимата предлага ски условия, а през останалата част на годината привлича с възможността за една прекрасна планинска почивка съчетана с плаж. Едни от най-редовните туристи тук са японските, но можете да срещнете хора от всякаква народност. Архитектурата е типично алпийска с австрийски привкус. Волфгангзее (Wolfgangsee) е езеро с ледников произход. Водата му е кристално ясна, тюркоазен цвят. Езерото е богато на различни видове риба, заобиколено от планини от всички страни. Wolfgangsee предлага редица възможности. То е едно от най-топлите езера в района, със средна температура от 24 ° C. Такива температури позволяват да се плува и плажува и за това и в селото има множество плажове. Туристическото корабче по езерото Волфгангзее дава възможност да се обиколят всички кокетни градчета, разположени на брега – Щробл, Аберзее, Ст. Гилген (St.Gilgen) – родното място на майката на Моцарт. Това място ще ви очарова с великолепна гледка. Разходки могат да се правят и с колела под наем.
Тук се намира и най-старата зъбчата железница в Австрия. Изкачването с железницата е невероятно преживяване. Парният влак ще ви отведе нагоре в планината, за да се разкрие приказна гледка към цялата езерна област на Залцкамергут.
Залцбург е само на 50 км. от къщата, където ще бъдем настанени. Ето защо можем да се разходим до града на Моцарт с автобус.
Тук е роден великият композитор Волфганг Амадеус Моцарт (27 януари 1756 г. — 5 май 1791 г.). Гениалният композитор е емблемата на Залцбург. Родната къща на Моцарт сега е музей. Всяка година през ноември се провежда Залцбургският музикален фестивал. През 1890 г. Паул Фьорстер сътворява бонбоните „Моцарткугелн“ с лика на Моцарт.

 

Вижте снимки от майското ни Езиково пътешествие във Волфгангзее: Тук

Алпийското немско приключение Ви очаква!

===============================

Проектът се осъществява благодарение на туроператор

rsp travel ezikovi pateshestvia

Етикети: езикови курсове в австрия, учи немски език в австрия, сугестопедия метод, курсове сугестопедагог, почивай и учи немски език, езикови курсове сугестопедия немски, виена езикови курсове, курс по немски език, езиков курс по разговорен немски, езиков курс по немски сугестопедия, немски език сугестопедия, учи немски език чрез сугестопедия, метод сугестопедия немски език, обучение по немски език, езиково обучение по немски език в австрия, езикови ваканции по немски