Допълнителна информация за курсовете по немски език


ЕЗИКОВ КУРСОВ ПО НЕМСКИ 

В ПОДНОЖИЕТО НА АВСТРИЙСКИТЕ АЛПИ В ST. WOLFGANG

Пътувай и учи немски език!

s6_960_300

За нас:

Ние сме млад екип, който създаде „Езикови Пътешествия“ благодарение на своя опит.

Казват, че всеки език е една отворена врата към света и това е така. Когато учим нов език ние се запознаваме не само с думите и граматиката му, а опознаваме и един народ с неговата култура, история, характер и обичаи. Как можем да научим най-лесно всичко това?

За курса:

Най-хубаво е да посетим държава, в която се говори този език и да се потопим в автентичната атмосфера; да се „изгубим“ из уличките, които криволичат из града; да седнем в малко спретнато ресторантче и да си поръчаме типично питие и ястие; да поговорим със седналите на съседната маса на техния език и да ги попитаме как да стигнем до катедралата в центъра на града; да се качим на колелата и да обиколим Wolfgangsee и така да прекараме няколко прекрасни дни сред мили хора, нови усещания и впечатления. А когато се приберем в България с изпълнени сърца, натрупан опит и нови познания ще въздъхнем с умиление и ще си припомним всеки миг от това пътешествие.

Как ще допълним вашите усещания към това приключение?

Много лесно – ще добавим вдъхновяващата атмосфера на планината и кристално чистото езеро Wolfgangsee, уютна атмосфера и весели немски приказки.

Когато тръгнем на летище София ще си кажем последни думички на родния език и после започва нашето любознателно приключение 🙂

Пристигаме, посрещат ни на летището с комфортен минибус и по магистралата се придвижваме към прекрсаното градче St.Wolfgang. Настаняваме се в уютни апартаменти в къща за гости и се потапяме в дълбините на немския език.

Сутрешните часове ще минават неусетно, лесно, бързо и забавно по метода на Класическата сугестопедия, създаден от българските учени Проф. Д-р Георги Лозанов и Проф. Д-р Евелина Гатева.
БЕЗ домашни, БЕЗ изпити с много усмивки, класическа музика и изкуство.

В следобедните часове ще разглеждаме забележителностите, ще се разхождаме по улиците и ще се забавляваме разгадавайки гатанките и закачките поставени от преподавателя по време на сутрешното занимание. Можем да си направим целодневна екскурзия до Залцбург, за да видим къщата на Моцарт. Можем да се качим на корабче и да обиколим Wolfgansee, където се намират St.Gilgen и Strobel или да се качим на автобуса и да разгледаме Bad Ischl. Ще караме колела и ще плажуваме около езерото, ще се разходим в Алпите по стъпките на Сейнт Волфганг и ще видим къде е минал неговия живот.

Вечерните часове, разбира се ще можем да посетим заведения и да видим как протича нощния живот в малко алпийско градче. Можем да изпробваме австрийските си кулинарни умения в домашна обстановка, приготвяйки си сами вечерята. Вечерните часове ще прекараме два разговорни часа със сугестопедагогични елементи с нашата преподавателка, играейки на различни игри и споделяйки впечатленията си от деня.

Най-хубавото е, че през цялото време ние ще говорим само на немски и така неусетно след осем дни този език ще бъде дълбоко в нашите души и сърца. Ще можем ясно да отличаваме думите, слухово да учим и запомняме новите неща и ще сме опознали обичаите на един народ и неусетно за нас самите ще проговорим немски език.

През тези осем дни ви предлагаме обучение с лицензиран сугестопедагог, забавление, нови приятелства, почивка, екскурзия и много нови впечатления.

Ако това е вашето приключение, заповядайте 🙂

 Очакваме Ви!