Важно!


ВАЖНА И ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

Самолетни билети:

За всяка програма сме подбрали дати с възможни полети от минимум две авиокомпании! Колкото по-рано вземете решение за конкретна програма, толкова по-добра цена можем да постигнем за самолетен билет! Цените варират от 150 Е до 300 Е за дестинация, затова по-ранното записване ви дава възможност за по-ниска цена за самолетен билет.

Интервю за курс:

Интервюто преди записване за тези курсове е задължително за всички, но това,че сте се явили на интервю не ви задължава да се запишете на курс 🙂 това се случва само при ваше желание след като се запознаете с преподавателя!

Кой може да се запише на тези курсове:

Всеки, който е навършил 18 години, ако нямате навършена тази възраст можете да пътувате с придружител, за който ще предложим пакет без включено обучение! Но дали може да има участник под 18 годишна възраст, това ще реши само преподавателя след проведено интервю с желаещия!

Колко човека ще бъде една група:

Групите ще бъдат максимум по 12 курсисти, ако искате да пътувате с някой близък, който да не участва в обучението, но да ви придружи, моля пишете ни и ще ви направим предложение!

Искам по-дълъг престой и обучение по език:

Ние предлагаме седемдневни курсове, а вие имате възможност за по-дълъг престой 2, 3, 4 седмици. Пишете ни, ще ви направим индивидуално предложение и ако ви допада ще го реализираме!