Езиков курс в Палма де Майорка – 4.11-11.11.2014


UN VIAJE EN EL CORAZON DE MALLORCA!

ЕДНО ПЪТУВАНЕ В СЪРЦЕТО НА МАЙОРКА!

Пътувай и учи лесно испански език!

4.11-11.11.2014

ezikovi-kursove-v-ispania-sugestopedia-езикови-курсове-в-испания-сугестопедия-valencia 6

Да пътуваш и в същото време да учиш език е нещо повече от приключение!

Пътувайте с нас и се забавлявайте, учете с нас и се наслаждавайте, почивайте с нас и се потопете в красотата и живата среда на испанския език!

Ние ви предлагаме 7-дневен интензивен курс (70 учебни часа) в Майорка.

Подбрали сме за вас приятни апартаменти / къща, в които настанени удобно ще можете да се отпуснете и насладите на неусетното навлизане в дълбините на испанския език. Ежедневни обучения ще се провеждат от лицензиран сугестопедагог, часовете минават неусетно с много игри, песни и забвление. В следобедните часове след като обядваме в малко типично испанско ресторантче ще се потопим в живата атмосфера на Майорка, където заедно ще посетим забележителностите и ще говорим на испански, ще лудуваме на плажа, ще разговаряме с испанци и ще пазаруваме за вечерята, която сами ще си приготвяме по типично испански рецепти. Посещения на кино, нощни заведения и спокойствието от постоянна асистенция могат да ви позволят да се насладите на езика и почивката в едно и също време.

Защо избрахме за вас сугестопедията като метод на обучение:

Сугестопедията е съчетание от педагогика и психология. Това e оригинална система за ефективно усвояване на знания по позитивен и спонтанен начин; без стрес, напрежение или умора; чрез умствена релаксация и ненапрегната концентрация, с помощта на изкуството.

Сугестопедичния метод е приложим към всеки един предмет на изучаване, но е най-познат и най-разпостранен в света в сферата на чуждоезиковото обучение поради това, че изключително бързо и ефективно се навлиза в основите на новия език и в рамките на тези учебни часове, неусетно, в приятна атмосфера, с много смях и забавление се започва непринудено разговаряне на изучавания език.

Към всичко това ние прибавихме живата среда, в която ще се потопим заедно и с интензивни занимания сутрин 4 часа, следобед 4 часа и вечер 2 часа ще говорим езика на Сервантес и Колумб.

Ние предлагаме:

 • Дата на тръгване: 4.11.2014 Връщане: 11.11.2014
 • 7 дневен интензивен курс по испански език с лицензиран сугестопедагог (70 учебни часа разпределени в: 28 сугестопедични часа; 28 разговорни часа с асистент и 14 разговорни часа с елементи на сугестопедия) – след курса се издава сертификат за завършен курс по испански по метода сугестопедия.
 • 7 нощувки/8 дни в апартаменти/къща

 • 7 закуски и 7 обяда (в малък ресторант)

 • трансфер – летище-апартамет-летище

 • застраховка на стойност 10 000 Е

 • 1 карта за 10 пътувания на острова

 • обучение и асистенция (през целия престой)

 • учебни материали

Цена на целия пакет: 735 Е

Цената не включва:

 • самолетен билет, който се купува в момента на резервацията – виж

 • входове за музеи – ще се купуват на място при желание на курсиста (повечето музеи са вход свободен или такса от 2-3 E)

 • разходи от личен характер

За кой е полезен този курс? :

За всички, които искат да учат испански език; за тези, които са учили, но все още са начинаещи; за хора изучавали испански език, но имащи бариера да говорят.

Преди да Ви запишем за това вълнуващо езиково приключение, нашият лицензиран преподавател сугестопедагог ще направи интервю с вас, за да можете да се запознаете и да добиете представа какво ще научите, какво точно представлява това обучение!

Очакваме Ви!

Нашият девиз е „Аз говоря испански,пътувайки и забавлявайки се!“

Информация за Палма де Майорка

Майорка, перлата на Средиземно море, е призната не само от чужденци, но и от самите испанци за най-спокойният и живописен остров за почивка, спорт и забавления. Тя е най-важната туристическа дестинация на Испания и ежегодно е посещавана от повече от 12 милиона туристи.

В първата половина на 19 век, Федерик Шопен и Джордж Санд посещават Майорка и резуллтатът от това е творбата „Една зима в Майорка” (Джордж Санд), която несъмнено е литературно бижу за всеки, докоснал се до острова.

Разнообразието и прелестта на нейните пейзажи са притегателен център за хора от цял свят през цялата година. Планини, равнини, обградени от плажни ивици с фин пясък и кристалните води на Средиземно море; исторически забележителности, типична кухня, благоприятен климат…

И ако е вярно, че истинските пътешествия се случват преди всичко в душата на човека, както твърди големият френски философ Албер Камю, то със сигурност в Майорка всеки ще се почувства пътешественик, просто защото този остров ще плени сърцето му с покоя и магическата красота, които струят от всяка песъчинка и от всеки камък.

 Този проект се осъществява с любезното съдействие на:

езиково студио logo un viajeи туристическа агенция rsplogo